Szombaton délután Bolognába hivatalos a Hellas. A házigazda nagyon nincs jó passzban, sok remi után legutóbb Genoában kikapott, így egyre közelebb kerül a veszélyes zónához. Legutóbb november végén tudott nyerni a Mihajlovics-legénység. A Verona sokkal jobb szériát fut, 10 ponttal gyűjtött többet aktuális riválisánál, és 2021-ben még veretlen! Idegenben is eredményesek a sárga-kékek, viszont a házigazdától is várható találat. A gólváltás 1.5 fölötti szorzóért teljesen jó választásnak tűnik.

Dortmund-Mainz meccset rendeznek a Bundesliga 16. fordulójában. A hazaiaknak jót tett az edzőváltás, azóta fontos mérkőzéseket nyertek, így 28 pontjukkal tapadnak az élmezőnyhöz. A vendégeknél is váltás történt a padon, de Bo Svensson bemutatkozása nem sikerült jól, a piros-fehérek otthon kaptak ki a Frankfurttól. Az elmúlt években többször is kibabrált a kiscsapat a Borussiával – ma viszont nem érzünk meglepetést, a sárga-feketék legalább kettővel verik a kiesőjelöltet – 1.6 körüli odds ezért az opcióért értékesnek tűnik.

Vasárnap este csúcsrangadó lesz a San Siróban: az Inter ellenfele a Juve lesz. A kék-feketék a Samp elleni botlás után javítottak, az AS Roma ellen ponttal tértek haza, majd a kupában is továbbjutottak, igaz, csak hosszabbítás után. A zebrák 2021-ben eddig egészen jól teljesítenek, a bajnokságban a Sassuolót és a Milant is verték, a Genoa ellen tartalékos összeállításban léptek tovább a kupában. A tét hatalmas, a döntetlen igazán egyik félnek sem lenne kedvező eredmény. Nyílt játékot, no és gólváltást várunk, amely 1.5 fölött fizet az irodáknál!