Szombaton Hoffenheim-Stuttgart ütközetet rendeznek a Bundesligában. A kékek parádésan, két győzelemmel rajtoltak, ám aztán elfogyott a lendület, jelenleg 7 pontjukkal csak az alsóházban állnak. A formájuk egészen pocsék volt a kéthetes leállás előtt, kétszer kaptak ki egymás után. A svábok eddig egészen jól menetelnek, a középmezőnyben állomásoznak, egyetlen vereségüket még a nyitófordulóban szenvedték el. Idegenben termékenyek (2-1-0), és még nem találtak legyőzőre. Nyílt meccset várunk, amelyen lesznek találatok. A G/G+over már 1.7-körül fizet!

Az újonc Speziánoz látogat szombaton este az Atalanta. A fekete-fehérek a válogatott szünet előtt nagyon fontos sikert aratott a Benevento vendégeként (0-3), így kicsit ellépett a veszélyes zónától. A bergamóiak az Interrel remiztek, 13 pontjukkal a 6. helyről várják a folytatást. A kék-feketék szép számmal termelik a gólokat, és erősebbek is a házigazdánál. A V mellép érdemes a +2.5-ös opciót mixelni, így már 1,8-as szorzót kapunk!

Vasárnap az eddig otthon kimondottan jól teljesítő Veronához a Sassuolo érkezik. A Hellas 12 pontos, hazai környezetben 3-1-0-s mérlegéhez 7-1-es gólkülönbség társul. A zöld-feketék a leállás előtt nem bírtak otthon az Udinével (0-0), de vendégségben mind a három ütközetüket behúzták. Mindkét együttes gólveszélyes, így a találatváltásra esett a választásunk, amely 1.5-öt ér az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!