A soccersouls.com szurkolói oldal elégedetlen azzal, hogy a Manchester United a téli átigazolási időszakban csupán három játékost, Odion Ighalót (kölcsönben a Watfordtól), Bruno Fernandest (Sporting CP) és Nathan Bishopot (Southend United) szerződtette, az említett triót pedig kevésbé tartja előrelépésnek. A honlap emlékeztetett, hogy a januári időszakban több mint 100 labdarúgót boronáltak össze a nagymúltú angol klubbal – természetesen ezek nagy része csak pletyka volt.

A soccersouls.com készített egy TOP 5-ös listát a legnagyobb nevekről, akiket a Manchester United végül nem tudott szerződtetni a téli átigazolási ablakban.

Ezen a listán szerepel Reinier Jesus Carvalho, Jude Bellingham, Gedson Fernandes és Sandro Tonali mellett a magyar válogatott középpályás,

Szoboszlai Dominik is, akivel kapcsolatban a szerző megemlíti, hogy ugyan még csak 19 éves, de már nyolcszor pályára lépett a válogatottban.

Hozzáteszik, honfitársunk januárban végül maradt az RB Salzburgban, ám csak idő kérdése, hogy egy nagy klubban folytassa pályafutását. Kiemelik, ugyan a Manchester United lemaradt róla az előző hónapban, de nyáron ismét ott lesz a lehetőség, hogy lecsapjon a “csodagyerekre”.

Szoboszlai helyett a Serie A egyik legjobbja jöhet, avagy Szoboszlai mehet az ő helyére

Az olasz calciomercato.it legfrissebb információja szerint a Lazio “zöld utat” adott Sergei Milinkovic-Savicnak, aki a Manchester United egyik legfőbb célpontja. A Serie A-klub 90 millió fontot vár az egyik legjobbjáért, ám az angolok maximum 80 millió fontot áldoznának rá, így a vételárban jelenleg még nincs megegyezés. A lap megjegyzi, a szerb középpályás pótlására Szoboszlai Dominik érkezhet a Lazióhoz…