A Frankfurt egyre jobb passzban van, ma a kiesés elől menekülő Mainzot látja vendégül. A hétközi, elmaradt meccsén magabiztosan nyertek a fekete-fehérek Brémában (0-3), így elszakadtak a kiesőzónától. A vendégek hazai vereséggel a hátuk mögött érkeznek az összecsapásra, és nem gondoljuk, hogy kilábalnának a gödörből. Hazai győzelemmel és gólokkal számolunk, amely bőségesen kétszeres szorzó felett fizet!

A Leverkusen a Bayernt látja vendégül. A piros-feketék kissé szeszélyesek mostanság, de ha nehezen is, de három ponttal távoztak Freiburgból. A bajorok magabiztosan verték a Düsseldorfot. Ma nem hagyományos tippel rukkolunk elő: miután mindkét brigád az előrejátékban hatékony, így a szögletekre megyünk rá. Ha lesz 9, akkor 1,55 körüli odds-ra lelhetünk…

Vasárnap az Augsburg a Kölnt fogadja. A hazaiak nincsenek jó formában, de a kecskések sem nyertek a szünet óta, két remi után kétszer kikaptak. Ma a házigazdának nagyon kellene a győzelem, hiszen közel áll a kiesőzónához. A kimenetelre ezúttal nem mennénk rá, sokkal inkább bízunk a gólokban: mindkét háló megzörren majd, ezért a bukik 1.6 körül fizetnek!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!