A Hoffenheim a Brémát látja vendégül. Néhány hete még mindkét alakulat pompás formát mutatott, de az utóbbi időben többször is botlottak a felek. A házigazda áll valamelyest jobban, ha nem veszít pontokat a hátralévő két játéknapon, még kijuthat a nemzetközi porondra. A Werder nagyszerű 2019-et produkált, ám a végére kissé megfáradt. A múlt hétvégén viszont küzdeni tudásból jelesre vizsgázott: kétgólos hátrányból mentette remire a meccset a Dortmund ellen. Gólváltással és még legalább egy találattal kalkulálunk az ütközetben – ez az irodáknál 1,5 körüli pénzt ér.

A Dortmund hiába vezette hónapokon át a Bundesligát, a hajrát elrontotta, így az utolsó két játéknapnak négypontos hátrányból vág neki. Ma otthon lép pályára a sárga-fekete egység, ellenfele pedig a szeszélyes Düsseldorf lesz. A vendégek a középmezőnyben végeznek, magabiztosan maradtak benn az élvonalban. Jellemzően sokgólos mérkőzéseket játszanak – ma is erre van kilátás. Hazai siker mellé a +2,5-öt is bepakolhatjuk, ezért 1,5-öt fizetnek a bukik.

Vasárnap ebédidőben a nemzetközi porondra vágyó Torino a középcsapatnak számító Sassuolót látja vendégül. A házigazdák jó formában vannak, a közelmúltban verték a Milant, majd a városi derbin „idegenben” szereztek pontot a bajnokkal szemben. Mazzari csapata otthon erős, és ma felettébb motivált lesz. A zöld-feketék biztosan bennmaradtak a Serie A-ban, ám ennél több nincs a mostani szezonjukban. Régen kaptak ki, viszont sokat remiztek az elmúlt hetekben – legutóbb a Frosinone vitt el tőlük egy pontot. Ma a bikák jobban akarják majd a sikert, és ez három pontot érhet – 1,55-ért mindenképpen jól hangzik a H!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!