Spanyol sajtóhírek szerint a Sevilla korábbi 21-szeres spanyol válogatott támadója, José Antonio Reyes a szülővárosához közel található, Utretában az autójával karambolozott és az ütközés következtében életét vesztette.

Reyes nevelőklubja, a Sevilla, ahol két ízben kilenc évig szolgálta a csapatot és több mint 200 mérkőzésen játszott, valamint három európa liga-sikert is magáénak tudhat – elsőként számolt be a csatár halálhíréről.

Autóbalesetben életét veszítette José Antonio Reyes, aki többek között játszott a Sevilla, az Arsenal és a Real Madrid csapatában, a spanyol válogatott mezét 21-szer öltötte magára. Nyugodj békében!🙏

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. június 1., szombat

Reyes a Sevilla mellett pályafutása során megfordult az Arsenalban, ahol 2004-ben angol bajnok, majd egy évvel később FA-kupa-győztes lett. A 2006-07-es idényben kölcsönadták a Real Madridnak, ahol spanyol bajnoki címet ünnepelhetett. 2007 és 2011 között az Atlético Madrid játékosa is volt, és kétszer hódította el az Európa Ligát, a 2008-09 szezonban a Benficánál szerepelt kölcsönben, és portugál bajnoki címig jutott.

A portugál Benfica után visszatért Sevillába, és megfordult az Espanyol együttesében, majd egy kisebb kínai kitérő után alacsonyabb osztályban jegyzett csapatoknál játszott, legutóbb a spanyol másodvonalban szereplő Extremadura játékosa volt, amellyel a 15. helyen végzett a bajnokságban.

A spanyol válogatott mezét 21-szer ölthette magára, és négy gólt szerzett: a 2006-os németországi világbajnokságon a Szaúd-Arábia elleni csoportmeccsen 70 percet játszott.

Nyugodj békében!