A Levante vendégként 3-1-re legyőzte az Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati első mérkőzésén. Az 1-1-es első félidőt követően a Levante a 67. percben, a volt újpesti Enis Bardhi találatával másodszor is vezetést szerzett.

A vendégek győzelmét a 87. percben egy öngól tette biztossá. Az Espanyol a szezonban 15 hazai mérkőzésen nyolcadszor maradt alul és ismét a tabella utolsó helyére csúszott. A Levante a szezon júniusi újrakezdését követően két döntetlen után először jutott három ponthoz.

La Liga, 30. forduló:

Espanyol-Levante 1-3 (D.Lopez 28., ill. B. Mayoral 14., Bardhi 67., Pedrosa 87. – öngól)

Bardhi gólja

A harmadik helyen álló Leicester City 1-1-es döntetlent ért el a kiesés ellen küzdő Watford vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati első mérkőzésén. A találkozó első találatára majdnem 90 percet kellett várni, ekkor Benjamin Chilwell bal külsővel lőtt szépségdíjas gólt a hazaiak hálójába.

A Watfordnak azonban volt még válasza, a 93. percben egy másik védő, Craig Dawson szöglet utáni kavarodást követően, félollózó mozdulattal egyenlített. A két együttes legutóbbi hét, egymás elleni összecsapásán mindig hazai siker született, ez a sorozat most megszakadt. (MTI)

Premier League, 30. forduló:

Watford-Leicester City 1-1 (Dawson 93., ill. Chilwell 90.)

A meccs góljai