Így áll a spanyol bajnokság, katt ide!

Már a 11. percben Asensio vezetéshez juttatta a Real Madridot, mégsem örülhettek felnőtten a fővárosiak a Betis ellen a spanyol bajnokság 24. fordulójában. A 33. percben Mandi egyenlített, majd négy perccel később a menteni igyekvő Nacho a saját kapujába tessékelte a labdát, így a félidőre 2-1-es hazai vezetéssel mentek pihenni a felek.

A második játékrészben a madridiak megemberelték magukat, előbb Ramos egy jobb oldali szöglet után fejjel volt eredményes (2-2). Alig tíz perc elteltével Asensio meglőttee második, míg csapata harmadik gólját, amivel nem mellékesen rekordot állított fel a Real Madrid a La Liga történetében: a elsőként érte el a 6000. gólt a bajnokságban.

A folytatásban Ronaldo is eredményes volt (2-4), amire Leon tudott válaszolni (3-4). A ráadás utolsó perceiben Benzema is villant, aki a találatával beállította a 3-5-s végeredményt.

Spanyol bajnokság, 24. forduló

Real Betis – Real Madrid 3-5 (Mandi 33., Nacho 37. – öngól, Sergio León 85., ill. Asensio 11., 59., S. Ramos 50., C. Ronaldo 65., Benzema 90+2.)