Három évet húzott le Újpesten 2014 és 2017 között az észak-macedón válogatott támadó középpályás, Enis Bardhi, aki utolsó NB I-es szezonját 12 góllal és 7 gólpasszal zárta, ennek köszönhetően fel is figyelt rá a spanyol élvonalbeli Levante.

A 24 éves játékos a világ egyik legerősebb bajnokságában is megállja a helyét, rögtön első idényében 26 pályára lépése alkalmával 9 gólt lőtt, az előző kiírást 3 találattal és négy gólpasszal zárta, míg a most futó szezonban 4 gólnál és 3 asszisztnál jár. A nyári átigazolási időszakban pedig könnyen előfordulhat, hogy újabb előrelépés következik a karrierjében, miután egybehangzó angol és spanyol lapértesülések szerint

a Premier League-ben szereplő Arsenal szemelte ki magának, olyannyira, hogy már ajánlatot is tettek érte a valenciai klubnak.

A Daily Mail azonban megjegyzi, hogy vetélytársa is akad az Ágyúsoknak, hiszen a Serie A-s Fiorentina, valamint egy meg nem nevezett Bundesliga-csapat is szívesen látná soraiban Bardhit.

A 27-szeres válogatott játékos szerződése 2022 nyaráig érvényes a Levanténál plusz kétéves opcióval, a Transfermarkt pedig 12 millió euróra becsüli a piaci értékét.