Korábban már beszámoltunk arról, hogy a spanyol rendőrség barátnője bántalmazásáért őrizetbe vette Lucas Hernándezt, az Atlético Madrid 20 éves francia futballistáját. Edzője, Diego Simeone ki is tette az Atlético hétvégi meccskeretéből.

 

A nőt a múlt héten, egy éjjeli incidens után kórházba kellett szállítani, de a hírek szerint nem tett feljelentést. A francia hátvédnek ennek ellenére bíróság elé kell állnia, de nem egyedül, merthogy jött a fordulat, amelyről a Marca adott hírt.

Mint kiderült, Hernandez valóban bántotta a hölgyet, de önvédelemből(!), miután idősebb barátnője, Amelia De la Ossa Lorente nekitámadt, kulcscsomójával a focista fején és nyakán is sebet ejtett, miközben pénzt követelt tőle. Sőt, a játékos autójának is nekiesett, majd a rongálás ittas dulakodásba fulladt, amelyben mind a két fél megsérült.

A néhány hónapja együtt élő pár mindkét tagja bíróság elé kerül így február 21-én, Hernandez hét, barátnője pedig hat hónapra szóló börtönbüntetést kaphat, de valószínűleg felfüggesztve. Addig viszont fél kilométeren belül nem tartózkodhatnak egymáshoz képest…

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!