ANGLIA:

Manchester United: A Lazio szélsője, Felipe Anderson biztosan nem lesz a Vörös Ördögök játékosa, miután lemondtak a szerződtetéséről a klubnál.

Manchester City: Megvan Pep Guardiola első igazolása, méghozzá a Dortmund német válogatott középpályásának, Ilkay Gündogannak a személyében. A 25 éves játékosért a hírek szerint 21 millió fontot fizettek, és 4 évre írt alá.

Chelsea: Antonio Conte sajtóhírek szerint arra kérte a klub vezetőségét, hogy minden áron szerezzék meg a Juventus francia klasszisát, Paul Pogbát. A labdarúgóért 78,3 millió fontot, azaz 101 millió eurót ajánlhatnak.

Leicester City: Szeretnék megszerezni a West Bromwich játékosát, Saido Berahinót, akit azonban a Tottenham is szemmel tart.

SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid / Barcelona: Kiszámolták: Messi és Neymar is sokkal értékesebb C. Ronaldónál.

Real Madrid: Spanyol sajtóhírek szerint Paul Pogba kijelentette, hogy a közeljövőben Zinedine Zidane irányítása alatt akar játszani, és nem zárkózna el egy esetleges váltástól, amelyre akár már a nyáron sor kerülhet.

Barcelona: A katalánok sajtótájékoztatóban tájékoztatták a nagyközönséget a brazil védő, Dani Alves távozásáról, indoklásként pedig személyes okokra hivatkozott a sajtó előtt megjelent klubvezető.

OLASZORSZÁG:

Juventus: Alvaro Morata elmondta, elege van már a jövőjével kapcsolatban megjelenő pletykákról, és reméli, hogy minél előbb eldől a sorsa.

Milan: Adriano Galliani zöld utat kapott a kínai befektetőktől, hogy megkezdje a tárgyalásokat a Sevilla edzőjével, Unai Emeryvel és a legutóbb a Manchester City-t irányító Manuel Pellegrinivel. A Gazzetta értesülései szerint valószínűleg kettejük közül kerül majd ki a klub új vezetőedzője.

Roma: A frissen megvásárolt Antonio Rüdigert a Chelsea környékezi, és a hírek szerint 20 millió fontot fizetnének érte.

Lazio: A jelenleg a Fenerbache csapatában futballozó Robin van Persie érkezhet a fővárosiakhoz a nyáron.

NÉMETORSZÁG:

Bayern München: Amennyiben Robert Lewandowski távozna a bajoroktól, úgy a Napoli csatára, Gonzalo Híguain érkezhet a helyére.

Dortmund: Német sajtóhírek szerint Marco Reus nem csak az Európa-bajnokságot hagyja ki sérülés miatt. A támadó akár 4 hónapos kényszerpihenőre is kényszerülhet, így a bajnokság rajtjáról is lemaradhat.