Szombaton 13:00-tól rendezik a futballvilág talán legvártabb mérkőzését, a Real Marid-Barcelona összecsapást. Ennek apropóján a 101greatgoals.com összeállította a két együttes „álomtizenegyét”, a válogatásnál azonban az döntött, hogy mely játékosokat utálják a legjobban az ellenfél drukkerei. Van, akit politikai nézetei, mást egy-egy átigazolás vagy szurkolókkal való konfrontációja miatt nem kedvelnek a másik oldalon.

Real Madrid

A királyiaknál elsősorban Luis Figónak van bérelt helye a csapatban. A portugál klasszis ugyanis a Barcelonától igazolt az ősi riválishoz. Természetesen nem maradhatott ki a csapatból a korábban elsősorban brutalitásairól – később remek játékáról is – ismertté vált Pepe, a maiak közül pedig C. Ronaldo is „kezdő”.

Barcelona

Lionel Messinek nincs helye ebben a csapatban, Gérard Piquének sokkal inkább, akit már csak azért is utálnak Madridban, mert nyíltan kiállt a katalán függetlenedés mellett. Samuel Eto’o a csatárok között van ott, ő sosem felejtett el kiintegetni a díszpáholyba egy-egy Realnak lőtt gólja után, amiért a királyiak korábban lemondtak róla.

A két edző Pep Guardiola – ő játékosként is a pályán “lehet” -, valamint José Mourinho.

A gyűlölt csapatok