TABELLA: A spanyol bajnokság állása itt!

A Levante március óta 10-ből 7 bajnokiját megnyerte, ezzel bebiztosította bennmaradását. A remeklésben fontos szereplő volt a valenciai klub által nyáron igazolt Enis Bardhi, aki Újpestről került tavaly nyáron a világ egyik legerősebb bajnokságába.

A még mindig csak 22 éves játékos néhány hete a Bilbao kapuját kétszer vette be szabadrúgásból, hétfőn pedig megint állított helyzetből talált be a Leganes ellen 3-0-ra megnyert bajnokin.

A támadó középpályás – aki összesen 7 gólnál jár már első spanyolországi idényében – a nemzetközi sajtó figyelmét is rendszeresen felhívja magát teljesítményével, ezúttal az egyik legrangosabb csatorna / portál elismerését is kivívva.

A Sky Sports hétről hétre közzéteszi a La Ligában futballozók erősorrendjét, amely 32, pozitív és negatív statisztikai mutató alapján rangsorolja a játékosokat, mindig az elmúlt öt forduló átlagát mutatva. Bardhi a legfrissebb listán, 11 helyet javítva a 2., csak Lionel Messit látta jobb formában a brit orgánum, az egész spanyol bajnokságot tekintve!

Mint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt, Bardhi és a Levante gyümölcsöző kapcsolata az Újpest számára hozott és hozhat is még pénzt:

Majdnem 100 millióval lett gazdagabb az Újpest a Barcelona meccse után