A svéd élvonalban a Sundsvall a Hackent fogadja. A házigazda nincs jó formában, a kiesés elől menekül, nem túl hatékonyan. Otthonában sem erős, legutóbb 2-3-ra kapott ki a Hammarbytól. A Hacken ezzel szemben feljövőben van, már a 4. a bajnokságban, viszont vendégként hajlamos a hibára. Az elmúlt években szinte mindig a sárga-feketék nyerték a két fél ütközetét – ma is a V-re voksolunk, amely 1.6 fölött fizet az irodáknál.

Rangadót rendeznek a finn élvonalban. A listavezető Ilves a bajnok HJK-t fogadja. A sárga-zöldek otthon még veretlenek (3-3-0), remek formában futballoztak heteken keresztül, de legutóbb kikaptak a Lahti vendégeként. A HJK feljövőben van, hétközben a BL-ben kissé megszenvedtek a feröeri riválisánál (2-2). Mindkét gárda hajlamos a remire, mi is ezt vízionáljuk, ami ráadásul tripla pénzért egészen jól hangzik.

Vasárnap délután a norvég második vonalban a Songdal a Tromsdalent látja vendégül. A házigazda a középmezőnyben tanyázik, otthon brutális (4-1-1), és rendesen hinti a gólokat (18-11). A vendégek mindössze két egységet gyűjtöttek be eddig, az utolsók a tabellán, hatszor túrázott, mindannyiszor kikapott, gólkülönbsége vendégségben 9-22. Ma sem várunk feltámadást a Tromsdalentől, a +3.5 dupla pénzért remek választás lehet a mérkőzésre.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!