A norvég másodosztályban a Start a Raufoss együttesét látja vendégül. A hazaiak katasztrofálisan nyitottak, a feljutástól egyelőre messze állnak, viszont legutóbb győztek. A Raufoss áll jobban, ám a múlt héten a Fredrikstad ellen otthon szenvedtek vereséget – mintha megtorpant volna a társulat. A házigazda sikerére r-es fölötti az odds, ebben van érték.

Norvégiában két csalódott csapat feszül egymásnak szombaton az élvonalban. Az Odd súlyos vereségbe futott bele a Molde vendégeként, a vége 5-0 lett. A Viking hazai pályán nem bírt a Strömsgodset alakulatával, csak a hajrában sikerült egy pontot mentenie. Ma gólokkal számolunk, mindkét háló megzörren majd, és várunk egy további találatot is – így már 1,7 körüli a szorzó.

Vasárnap a svéd első ligában kerestünk egy meccset. A sereghajtó Örebrö gyenge passzban van, sorozatban szenvedi el a vereségeket. A Hammarby a táblázat első felében tanyázik, és bár idegenben nem brillírozik a zöld-fehér sereg, legutóbb kiütéses győzelmet aratott. Ma a vendégeknek szavazunk bizalmat, amiért az irodák 1,7 körüli pénzt fizetnek.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!