Kedd délben a román élvonalban szereplő Sepsi OSK hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be, hogy menesztette a május végén kinevezett vezetőedzőt, László Csabát.

A magyar tréner tizenhat mérkőzés erejéig vezette a sepsiszentgyörgyi csapatot, amellyel két győzelmet, tíz döntetlent és négy vereséget számlált, legutóbb szeptember 11-én nyert, ez pedig ahhoz vezetett, hogy jelenleg a 11. helyen áll az együttes.

– Ma reggel felbontottuk László Csaba szerződését, de a klubnál marad, nem fogja elhagyni a Sepsit – nyilatkozta Diószegi László klubelnök a sajtótájékoztatón. – Tegnap reggel kilenctől este tizenegyig egy 14 órás maratoni tárgyaláson vettünk részt négyen, és úgy döntöttünk, hogy ne hagyjuk a csapatot edző nélkül egy percre sem, ezért Leo Grozavu személyében megtaláltuk az új trénert is. Este őt is feltudtuk hívni, és ő is azt mondta, hogy szeretne velünk dolgozni. Reggeltől folytattuk a maratoni tárgyalást, és sikerült is megegyezni vele. Azt kell mondanom, hogy Isten hozta és remélem, hogy sokkal jobb eredményeket tudunk elérni, és lassan vissza tudjuk csábítani a nézőket a lelátóra, akik az utóbbi időben eltávolodtak.

Leontin Grozavu a bajnoki idény végéig szóló szerződést írt alá a klubbal, egy év hosszabbítási opcióval. Az 52 éves szakember legutóbb Petrolul Ploiești gárdáját irányította, de vezetőedzőként dolgozott a Temesvári Poli, FC Botoșani, Medgyesi Gázmetán, Nagyváradi Luceafărul, Jászvásári CSMS, a Nagybányai SE, a Kolozsvári U és a Zilahi Armătura csapatánál is dolgozott.

A Sepsi OSK a román élvonal következő fordulójában a válogatott szünet után a második helyen álló Viitorul Constantához látogat.