A román élvonal hatodik helyén végző Sepsi OSK sajtótájékoztatón jelentette be szerdán, hogy a korábban a Ferencvárosnál is megforduló László Csaba az új vezetőedző.

A sepsiszentgyörgyi csapatot 2017 novembere óta vezette Eugen Neagoe, akit végül a szezon hajrájában menesztettek, így az utolsó három fordulóban az U17-esek vezetőedzője, Marin Barbu irányított.

László Csaba legutóbb a skót Dundee United menedzsere volt, de korábban Magyarországon megfordult a Ferencvároson kívül a Sopron és az MTK élén is, valamint a skót Hearts, a belga Charleroi és a dunaszerdahelyi DAC edzőjeként is tevékenykedett. Karrierje során dolgozott Uganda és Litvánia szövetségi kapitányaként is.

– Elődöm, Eugen Neagoe kiváló munkát végzett a csapatnál, olyan eredményt ért el, amire mindenki büszke lehet. Egy folyamatosan fejlődő klubhoz érkeztem, bízom benne, hogy kemény munkával tovább tudjuk folytatni ezeket remek eredményeket – mondta László a bemutatásán.

A klub tulajdonosa, Diószegi László elmondta, tizenhárom edző közül választották ki az új trénert, továbbá azt is bejelentette, hogy a stadion gyepszőnyege alá melegítő berendezést helyeznek, így szinte biztosan minden hazai találkozót Sepsiszentgyörgyön játszhat a csapat következő idényben.