A Dortmund-Freiburg mérkőzés esélyese egyértelműen a hetek óta remek formát mutató házigazda. A sárga-feketék legutóbb Brémából hozták el a pontokat (0-2), és tapadnak a Bayern-Lipcse párosra. A vendégek a jól sikerült ősz után egyelőre gyengélkednek, a hétvégén a Düsseldorftól kapott ki hazai pályán. Ma a Haalandék legalább kétgólos sikerét várjuk, amely 1,6 körül fizet az irodáknál.

Maradunk Németországban: kiesési rangadót rendeznek Mainzban, ahová a Paderborn látogat. A házigazda egy méretes zakóval a háta mögött érkezik az összecsapásra, míg az újonc a bajoroknál kapitulált, de legalább megizzasztotta a bajnokot (3-2). A védelem egyik félnek sem az erőssége, így a találatokra megyünk rá, az over szorzója 1,6 körül mozog.

Vasárnap irány Hollandia: a Waalwijk-Utrecht meccsen a vendégeket tartjuk favoritnak. A sárga-kékek nem tudták felvenni az élvonal ritmusát, az utolsók a ligában, és egyre kisebb a remény a bennmaradásra. A piros-fehérek jól teljesítenek, és a nemzetközi kupaszereplésért állnak harcba. Ma az az érzésünk, nem borul a papírforma, és 1.7-ért jön a V!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!