A BL-ben súlyos vereséget szenvedő (Bayern 1-4) Lazio ma Bolognába látogat szombaton délután. A piros-kékek középcsapatnak számítanak, két döntetlennel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra. A társulat otthon kellemetlen ellenfél, rendre betalál a vendégeknek. A fővárosiak a bajnokságban jól teljesítenek, az első négybe pályáznak. Hiányzó lesz mindkét oldalon, az az érzésünk, hogy mindkét háló megzörren majd, ezt az opciót 1,6 körül lehet fogadni.

A Hellas ma a bajnokkal találkozik szombaton este. A Verona otthon erős, és összességében is kifejezetten stabil a Juric-legénység, amelynek formája mostanság kissé hektikus. A Juve a BL-ben és a Serie A-ban is elveszített két találkozót, ám hétfőn a Crotone ellen gáláztak Ronaldoék. Nagyon kemény kilencven perc vár a torinóiaknak, ám ha ma sem nyernek, akkor tetemes hátrányba kerülnek az Interrel szemben. Nem hibázhat Pirlo csapata, 1.6-ért a V-re fogadunk.

Vasárnap este a Bundesligában a Leverkusen a Freiburggal meccsel. Az EL-ben csütörtökön még meccset játszó gyógyszergyáriak nincsenek topformában, értékes pontokat veszítettek a közelmúltban. Sallaiék még akár megcsíphetik valamelyik EL-pozíciót is, de ehhez náluk is formajavulásra lenne szükség. Ma gólokkal számolunk, hárommal mindenképpen – ez 1,6 fölötti pénzért jó választás lehet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!