Egy magyar játékosról szólnak a hírek Romániában. Amint arról tegnap a csakfoci.hu is beszámolt, a CSM Iasi csatárát, Bőle Lukácsot nézte ki magának a BEK-győztes Steaua Bukarest tulajdonosa, Gigi Becali, aki nagyon magabiztosan nyilatkozott a labdarúgó megszerzése kapcsán, egészen pontosan úgy fogalmazott: „Gondolkodás nélkül megszerzem őt!”

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Azóta rengeteg román honlap foglalkozott a hírrel, és fejlemények is vannak az ügyben. A játékosnak természetesen továbbra is élő szerződése van a Iasi együttesével, és klubjánál egészen más jövőről beszélnek Bőle kapcsán. A román Fanatik nevű lap szerint két bukaresti klub, a Dinamo és a Steaua is harcol a játékosért, aki azonban felesége miatt egy harmadik opciót választhat.

– Bőle esetében teljesen világos a helyzet – mondta a Fanatik megkeresésére Florin Prunea, a jászvásári egyesület ügyvezető igazgatója. – A Iasi nem hosszabbít szerződést a labdarúgóval, mert nagyon jó ajánlatot kaptunk külföldről. Bőle felesége nem szeretne Romániában maradni, ezért a játékos sem. A télen egyébként a Dinamo Bukarest is vitte volna őt, és továbbra is képben lehet. Több, mint valószínű azonban, hogy külföldön folytatja a karrierjét, biztos vagyok benne, hogy az ügynöke már dolgozik is ezen.