Magyar válogatott: Egy egygólos győzelem 12-szeres, egy kétgólos 6-szoros pénzt fizet Andorra ellen – kattints!

Mint arról beszámoltunk, már az első félidőben kitört a botrány a péntek esti bukaresti vb-selejtezőn, a két nem éppen baráti viszonyban lévő szurkolótábor között. A Prosport szerint a Dinamo Bukarest keménymagja csapott össze a vendégdrukkerekkel, és mivel Romániát már figyelmeztette a FIFA a rendbontások miatt, alighanem komoly büntetés vár majd délkeleti szomszédunkra.

A második félidőben aztán Robert Lewandowski mellett robbant fel egy pirotechnikai eszköz, a támadó összeesett, és percekig állt a játék – az elkövetők állítólag itt a Rapid Bukarest szurkolói voltak.

A téma azóta is kiemelten jelen van a román sajtóban, a helyi lapok arról számoltak be, hogy a románokat alaposan felbosszantotta, hogy a lengyel drukkerek többször is ‘Ria, Ria, Hungária” rigmust skandálták.


Arról nincsenek hírek egyébként, hogy Magyarországról voltak-e jelen drukkerek nagyobb számban a selejtezőn, amelyet a lengyelek 3-0-ra nyertek meg. A meccs végig parázs hangulatú volt, gyakran alkalmaztak pirotechnikai eszközöket a lelátón, de többször is került sor fizikai összetűzésekre is, a biztonságiaknak gyakran közbe kellett lépniük.

Lájkold Facebook-oldalunkat!

 

 

Magyar válogatott: Egy egygólos győzelem 12-szeres, egy kétgólos 6-szoros pénzt fizet Andorra ellen – kattints!