Mint ismert, az MTK Budapesttől távozó Schäfer András a legutóbbi hétvégén hivatalosan is bemutatkozott a Genoa Primavera-csapatában a Torino elleni 1-1-re végződő bajnokin. A magyar játékos kezdőként végigjátszotta az összecsapást, aminek a végén edzője, Carlo Sabatini és a pianetagenoa1893.net szurkolói honlap is dicsérettel illette.

Nagyon érdekes profillal rendelkezik, igazán jó vásárlás volt – mondta Sabatini, aki egyébként Alessandro Del Piero egyik korábbi nevelőedzője volt a Padovánál.

Sabatini hozzátette, Schäfer nagyon dinamikus játékos, aki mindig ott volt, ahol a játék zajlott, a kvalitásaihoz pedig rendkívüli elszántság és agresszivitás társul.

A honlap szintén kiemeli, hogy a magyar labdarúgó a meccs egyik főszereplőjévé vált, miután mindig az akciók középpontjában volt, valamint támadásban és védekezésben is kivette a részét.

A 90 perc alatt nem csak a dinamizmusáról és a labdaügyességéről tett tanúbizonyságot, hanem a lövőerejéről is és kis híján megszerezte az első gólját a Primaverában. Több mint pozitív bemutatkozás – olvasható az értékelésben.

Bemutatták Schäfert a Genoánál, hétvégén a Primaverában debütál – fotók