Szombaton este a Hellas a San Siróba hivatalos. A hazaiak otthon eddig mindhárom meccsüket megnyerték, míg a veronaiak két remi mellett csak Bolognában kaptak ki idegenben. A két gárda egyaránt győzelemmel vonul a kéthetes szünetre – ma a papírforma érvényesül, a H-ra 1,5 fölött fizetnek az irodák.

Vasárnap ebédidőben a Cagliari a Sampot fogadja. A szárdok eddig nagyon gyengén szerepelnek, még nem tudtak nyerni, és az edzőváltás sem hozta meg a fordulatot. Az utolsók a ligában. A genoaiak sem brillíroznak, 6 pontot szereztek eddig, az utolsó három bajnokijukon nem nyertek. A támadósor rendben van, de a védelem nem stabil – gólváltásra fogadunk 1, 75 fölötti szorzóért!

Maradunk a Serie A-ban. Az újonc Empoli az Atalantával találkozik. A hazaiak eddig nem teljesítenek rosszul, már 9 pontosak, két nyertes meccset követően kaptak ki két hete Romában. A bergamóiak vesztes rangadóval vonultak pihenőre (Milan 2-3), ám ha idén is BL-pozícióban akarnak zárni, meg kell kezdeni a pontok gyűjtögetését. Idegenben még nem kaptak ki Zapatáék, ma az az érzésünk győznek, amelyre 1.6 fölött mozog az odds.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!