Az idei szezon harmadik edzőváltását is meglépte a két magyar játékost, Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató Palermo. A szicíliaiak  a csalódást keltő kupabúcsú után váltak meg Roberto De Zerbitől, a tizenegyespárbajban eldőlt találkozón Balogh elhibázta a büntetőjét, a menesztett vezetőedző pedig az “utolsó szó jogán” még beleszállt magyar futballistáiba.

A nem éppen birkatürelméről híres klubelnök, Mauricio Zamparini már az utódot is kinevezte, Eugenio Corini érkezett, de nem ez az egyetlen változás a klubnál.

Csatlakozott a szicíliaiakhoz az Inter és a Milan korábbi játékosa, az egykori 100-szoros horvát válogatott Dario Simic, aki az elnök személyes tanácsadójaként fog dolgozni, és többek között az lesz a feladata, hogy összehangolja és támogassa a klub, a vezetőedző, a személyzet és a csapat közötti együttműködést – írja a Football-italia.net.

A Palermo tizennégy forduló elteltével az utolsó helyen áll az olasz élvonalban, vasárnap a Fiorentina otthonában kezdhetik meg a felzárkózást.