Bolognába látogat szombaton délután a kisebb hullámvölgyben lévő Milan. A hazaiak a Juvétől elszenvedett vereség után továbbra sincsenek biztonságban, ugyanakkor otthonukban bárkire veszélyesek lehetnek. Pioli fiai a bajnoki vereség (Atalanta 0-3) után a kupából estek ki, ráadásul a városi riválissal szemben (Inter 1-2). A piros-feketéknél szép számmal vannak hiányzók, így ezúttal a kimenetel helyett a gólokra megyünk rá: a találatváltás 1.6-ért simán jöhet!

Vasárnap Szardíniára látogat a Sassuolo. A hazaiak mély válságban vannak, régen nem nyertek, a kiesőzónába kerültek. Ezzel szemben a zöld-feketék – bár ők is visszaestek a kezdetekhez képest – a középmezőnyben foglalnak helyet. A szigetlakóknak muszáj lenne pontokat szerezniük, de Caputoék ellen ez nem lesz egyszerű. Gólváltással és egy harmadik találattal számolunk!

Az Atalanta és a Lazio szerdán a kupában remek meccset vívott, melynek a végén a haziak ünnepelhettek (3-2). Ezúttal a bajnokságban találkozik a két alakulat, és az az érzésünk, hogy ezúttal is mozgalmas kilencven perc vár ránk. A támadósorok erősek, a védelmek kevésbé – a G/G+over opció 1,7 körüli szorzóért teljesen vállalható!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!