Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Balogh Norbert is lehetőséget kapott a Palermóban, a Sassuolo otthonában elszenvedett 4-1-s vereség során, a bajnoki utolsó negyedórájára állt be a fiatal magyar támadó.

Az olasz Rotocalcio a mérkőzésre visszatekintve „elővette” Baloghot és kemény kritikával illette, mondván, a csatár „láthatatlan és észrevehetetlen volt a pályán”.

„A 32. percben jártunk a második félidőben, amikor az eredmény már 3-1 volt. Corini lehozta Quaisont a pályáról, hogy Balogh beállhasson. A fiú csinált pár cselt, gyorsan továbbadta a lábát égető labdát, jobbára a hozzá legközelebb álló társhoz, aztán a 92. percben megindult az öltöző felé a társaival együtt, talán meg sem izzadt a pályán” – írja a portál.

 

A lap kiemeli, hogy 2016 januárjában a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini nagy dérrel-dúrral harangozta be Balogh érkezését Debrecenből, az „új Cavaninak” nevezte a légióst, és kiemelte, hogy mintegy 5 millió eurójába fáj majd neki az üzlet, hogy aztán a DVSC azt jelentse be, hogy mintegy 2,2 millió eurót kap a játékosért.

„Hozzátehetjük, hogy Balogh, az „új Cavani” eddig nem sok lehetőséget kapott a pályán, alig pár meccset játszott végig és egy gólt sem szerzett. Így működnek mostanság a dolgok a Palermo háza táján” – fogalmaz a szerző, Pippo Maniscalco.

Balogh az utóbbi egy évben 10 Serie A-meccsen volt a pályán, összesen 204 percet kapott, kezdő csak ebben a szezonban volt, összesen kétszer. Gólt még nem szerzett olasz klubjában.

A Lokitól igazolt a Haladás, már itt vannak a Fradinál a ghánaiak – kattints a hazai átigazolási hírekért!