A tekintélyes La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap beszámolója szerint a Juventus olasz válogatott hátvédje, Leonardo Bonucci sérülés miatt húsz napra harcképtelenné vált, így nem léphetett pályára a lengyelek ellen, és a bosnyákok ellen sem játszhat majd szerda este.

Mindenáron itt akartam lenni, de sajnos ez nem fog megtörténni. Minden tőlem telhetőt megtettem, összeszorított foggal játszottam az elmúlt 20 napban, még a Lazio ellen is éreztem a fájdalmat, azt hittem hamar elmúlik, de csak rosszabb lett. Túl sokat kértem a testemtől – mondta a rutinos védő a RAI Sportnak.

Sajtóhírek szerint Bonucci a napokban esik át további orvosi vizsgálatokon.

Kiválása nemcsak az olaszoknak lehet érzékeny veszteség, hanem a klubjának is, hiszen Andrea Pirlo vezetőedző nem számolhat vele a Cagliari és a Benevento elleni bajnokin, valamint a Ferencváros és a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sem.

Bonucci mellett Giorgio Chiellininek is ki kell hagynia egy hónapot, így Matthijs de Ligt és Merig Demiral állnak rendelkezésre a belső védő posztokon a torinóiaknál.