Szombaton a Serie A-ban a Sassuolo a Veneziát látja vendégül. A házigazdának nem nagyon megy a szezonban, messze elmarad a teljesítményük a várakozástól, igaz, mostanság szerencséjük sincs a zöldeknek. Az újonc a hét elején bravúros sikert aratott a Firenze ellen, ám ma jó eséllyel pont nélkül marad a MAPEI-stadionban – erre 1.6 körül fizetnek a bukik.

A BL-ben (le)szereplő Milan szombaton este Bolognába látogat. A házigazda otthon veszélyes ellenfél, rendre gólképes a támadósora, igaz, a védelme is. Ma is a találatokban látunk értéket, a G/G szorzója 1.6 körül mozog…

Vasárnap a gyenge szériában lévő violák a szárdokkal meccselnek. A firenzeiek a biztató rajt után visszafogottabban teljesítenek, míg a szigetlakók végre megszerezték első sikerüket: Mazzariék 3-1-re verték a múlt hétvégén a Sampot. Van egy olyan érzésünk, hogy a piros-kékek ponttal távoznak a Fiortól: az X2-re dupla pénzt fizetnek – ez egy próbát mindenképpen megér! Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!