Kósza hírek jelentek meg a napokban Balogh Norbertről az olasz sajtóban arról, mikor térhet vissza. A támadó most beszélt az állapotáról és a sérülése jellegéről is. 

– Nem a bokámmal, hanem a lábfejemmel van gond. Folyadék keletkezett a lábfejemben, emiatt 20 napig nem edzhetek rendesen. De ez már az utolsó hét külön, utána a csapattal készülhetek. Sajnos meccsen nem lesz lehetőségem egyből játszani, mert utána jön egyből a válogatott szünet, ami alatt viszont fel tudok készülni a következő bajnokira. Az első pillanatban nem éreztem, hogy ez a sérülés ennyire komoly lenne, csak később szembesültem az erősebb fájdalmakkal.

Baloghot a DigiSport kérdezte egyébként a Serie A magazinban, a támadó azzal kapcsolatosan is beszélt, milyen a hangulat most a klubjánál, amely az utolsó hat bajnokiján ötször kikapott.
– Mivel terápiára járok, nem együtt készülök a fiúkkal, de azért találkozok velük. Ahogy látom, nem mindenki olyan boldogan megy ki az edzésekre, mint amikor bentmaradtunk. Látszik a csapaton, hogy meg vannak törve a srácok, viszont az edzőn nem látok ijedtséget, folytatja az eddigi munkát, ugyanolyan agresszíven, és mentálisan is igyekszik helyrehozni mindenkit. Most hétvégén a Milan jön hozzánk, ezen a meccsen lehetne úgy játszani, mint a Juventus ellen, és akkor benne lehet az iksz is a pakliban. A pihenő után pedig jön a Bologna elleni találkozó, azt jó lenne hozni – mondta Balogh, aki tehát a jelek szerint azon a meccsen már visszatérhet.