A Palermo vezetőedzője, Diego Lopez jó véleménnyel volt a Juventus ellen a kezdőben szereplő két magyar játékos, Balogh Norbert és Sallai Roland játékáról. A tréner szerint, minél több lehetőséget kell nekik adni, ami jó jel lehet a tavaszi szezonra nézve. Igaz, az biztos, hogy „ingyen” nem kapják meg mindig a kezdő pozíciót, ezért rengeteget kell tenniük.  

– Kedvelem őket – nyilatkozta Lopez a két magyarról a Juventus elleni vereség után. – Baloghot már ismertem korábban, de most azt is láttam, hogy Sallai is érdekes játékos. Itt azonban nem lehet megállni. Játszaniuk kell folyamatosan, ezért készen kell állniuk.

 

A vezetőedző ezt követően külön kitért Sallai játékára, aki újabb dicsérő szavakat kapott.

– Nagyon élveztem a játékát. Baloghot ismertem, de Rolandot kevésbé. Az edzésen azonban láttam, mit tud, és azt gondoltam, ki kell próbálnom. Jó meccse volt, a fejlődéshez azonban többet kell szerepelnie. Igaz, ez nem mindig egyszerű, de megvan benne a tehetség.

A Palermo jövő hét vasárnap a Sampdoriát fogadja hazai pályán.

Ma már egy korábbi olasz válogatott játékos is beszélt a Palermo egyik magyarjának, Baloghnak a teljesítményéről – kattints!

A hétvégén még rengeteg olasz bajnoki lesz, ezekre itt fogadhatsz.