Balogh Norbert hosszú idő után visszatérhet a Palermo kezdőcsapatába – legalábbis ezt állítja az olasz sport.livesicilia.it honlap. Az oldal szerint több helyen is változás lesz a szicíliai együttes kezdőjében, többek között a háromfős támadósorban is, ez pedig kedvezően érintheti a csapat magyar támadóját.

Balogh a 22 esztendős Carlos Embalo helyére kerülhet, aki eddigi kilenc mérkőzésén nem tudott gólt szerezni. Igaz, eddig még a magyar játékos sem volt eredményes, de sokkal kevesebb lehetőséget kapott, mint társa. Legutóbb pedig, amikor Balogh csereként beállt, közel járt a gólszerzéshez, csak a kapufa gátolta meg ebben.  


Baloghot most a szélen vethetik be Aleksandar Trajkovski és Ilija Nestorovski mellett. Érdekesség, hogy Balogh eddig mindössze kétszer volt kezdő a Palermóban, ebben a szezonban, és legutóbb – 146 nappal ezelőtt – éppen a Juventus ellen (0-1) adatott ez meg a magyar játékosnak. Most szintén a Zebrák ellen térhetne vissza.

A Juve várhatóan a Pjanic, Higuaín, Dybala hármassal rohamoz majd.

A Palermo várható kezdőcsapata

PALERMO (3-4-3): Posavec – Goldaniga, Gonzalez, Sunjic – Rispoli, Bruno Henrique, Gazzi, Aleesami – Balogh, Nestorovski, Trajkovski

A Juve várható kezdője

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon – Dani Alves, Bonucci, Benatia, Asamoah – Khedira, Marchisio, Sturaro – Pjanic, Dybala, Higuain