Szombaton délután a Mainz látogat a BayArénába, azaz a 4. fogadja az 5. helyezettet. A piros-feketék teljesítménye eddig papírformaszerű, viszont a vendégek a várakozásnál lényegesen jobban teljesítenek. Az az érzésünk, hogy a Leverkusen ma véget vet a piros-fehér menetelésnek, 1.7-ért érdemes behúzni a H-t.

Maradunk a Bundesligánál, este ugyanis a Gladbach a Dortmundot látja vendégül. Adi Hütter alakulata eddig jobbára bukdácsol, mindössze egyszer nyert az első öt játéknapon. A sárga-feketék viszont jól menetelnek, több, mint egy hónapja sorra nyerik a tétmeccseiket, akár a bajnokságban, akár a BL-ben. Ma találatokkal számolunk, jó eséllyel jön a G/G+over, amely 1.6 körül fizet.

Nem maradunk olasz ütközet nélkül a hétvégén sem. Az Inter az Atalantát fogadja – mindkét gárda nyerte a keddi bajnokiját, a milánóiak a Fior otthonából hozták el a pontokat, míg Gasperiniék a Sassuolót fektették két vállra (2-1). Ma jó eséllyel mindkét háló megzörren majd, amelyre az irodák 1,6-os szorzót adnak – ebben van érték!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!