Mint ismeretes, a Legia Varsó – a soraiban természetesen gólkirályával, Nikolics Nemanjával – szerdán este biztosította helyét a Bajnokok Ligája rájátszásában, miután 1-0-s összesítéssel elbúcsúztatta a szlovák bajnok Trencínt a sorozattól.  A Legia így egy lépésre került a BL csoportkörétől.

Ez a továbbjutás lengyel lapinformációk szerint Nikolics további sorsát is erősen befolyásolhatja. A beszámolók szerint ugyanis az FC Porto után a görög Olympiakosz is jelezte, hogy igényt tartana a csatár szolgálataira, azonban a pireusziak épp szerdán pottyantak ki a BL-ből, az izraeli Hapoel Beer Sheva ellen, így pozíciójuk szakmailag meggyengülhetett.

Ráadásul a gol24.pl szerint a Legia elnöke, Boguslaw Leśnodorski épp ahhoz kötötte Nikolics elengedését, hogy a varsóiak megőrzik-e esélyüket a csoportkörbe jutásra, és miután a csapat túljutott a szerdai akadályon, ez a sansz megmaradt – ráadásul a Legia kiemelt lesz majd a bajnokok playoff-ágán (a sorsolást pénteken rendezik meg).

Így viszont elképzelhető, hogy tovább húzódik Nikolics ügye, a támadót meg is kérdezték arról, hogy vajon a Legiával a BL-csoportkörben is láthatják-e majd a szurkolók.

– Még nem tudom….ha eljutunk oda, nagyszerű lesz. De hogy mi történik, azt majd meglátjuk – hangzott a sejtelmes válasz a polsatsport.pl interjújában.