Rendkívül fontos szerződtetésnek tartják Nikolics Nemanja megszerzését Amerikában. A Daily Herald szerint bár a játékos nem egy Kaká- vagy Steven Gerrard-ismertségű futballista, ám Európában komoly nevet szerzett magának. A lap egyenesen azt állítja, hogy Niko a Chicago Fire történetének legnagyobb igazolása lehet.

Többek között azért, mert rengeteg gólt képes szerezni, ezt bizonyította a Legiában is, ahol toronymagasan lett gólkirály. Emellett azonban azért is volt fontos a Chicago számára, hogy a „nagyobb” neveket is könnyebben lehessen a Fire-hez hozni.

– További három fő célpontunk van, reméljük, kettőt sikerül is megszerezni belőle, keményen dolgozunk ezért – mondta Nelson Rodriguez, a Chicago általános igazgatója.

A lap szerint az egyik kiszemelt a Bayern korábbi ikonja, Bastian Schweinsteiger, akinek a manchesteri váltás nem sikerült, így hamarosan minden bizonnyal elhagyja Európát. A másik labdarúgó pedig a PSV mexikói középpályása, Andres Guardado lehet. A két játékost az anyagiak mellett azzal is győznék meg, hogy érkezésükkel, valamint Nikolics korábbi leigazolásával komoly csapat épül Chicagóban.

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!