A Kicker információi szerint Görögország labdarúgó-válogatottjának német szövetségi kapitánya, Michael Skibbe hamarosan találkozik a helyi szövetség elöljáróival és a lap úgy tudja, ezen a megbeszélésen a biztosnak tűnő távozása (anyagi) részleteiről  tárgyalnak majd.

A görögök csalódást keltő Nemzetek Ligája-szereplése miatt ugyanis elfogyott az elöljárók türelme, így Skibbe három év után távozhat posztjáról. A görögök magyarországi, majd finnországi vereségükkel majdnem biztosan lemondhatnak a feljutásról a C-divízió 2-es csoportjában, lemaradásuk 6 pont a finnek mögött két fordulóval a csoportküzdelmek vége előtt.

Bár Skibbe kirúgásáról már a Magyarországi elleni második, 1-0-ra megnyert találkozó előtt is beszéltek, az ottani siker pedig csak picivel hosszabbította meg a német tréner kapitányi megbízatását, amely aztán a tamperei 0-2-vel alighanem véget is ért.

FRISSÍTÉS: Lezártuk a közös munkát” -– közölte csütörtökön délután Evangelosz Grammenosz, a helyi sportági szövetség elnöke, hozzátéve, hogy köszönik a szakember munkáját. Az elnök már be is jelentette, hogy a német trénert a 65 éves, görög Angelosz Anasztasziadisz követi a kispadon. (MTI)