Ahogy arról három napja, német sajtóhírek alapján beszámoltunk, felmerült a lehetősége annak, hogy Lőw Zsolt legyen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőedzője. Erről a Stuttgarter Zeitung a keddi számában írt, azzal a kiegészítéssel, hogy a klubvezetők egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a 40 éves magyar szakemberrel.

Utóbbit Lőw is megerősítette, a Paris Saint-Germain 40 éves másodedzője – aki korábban Lipcsében és Salzburgban is dolgozott már ebben a szerepkörben – a Bildnek reagált a hírekre.

Egyelőre senki nem keresett meg a Stuttgarttól. Annyit mondhatok, hogy jelenleg jól érzem magam Párizsban, további másfél évig szól itt a szerződésem, és nagy céljaink vannak a klubnál. Jelenleg csak erre koncentrálok – kommentált Lőw.

A VfB még hétfőn menesztette Tim Walter vezetőedzőt, aki még a nyáron érkezett a Holstein Kiel kispadjáról. Bár a Stuttgart a harmadik helyen telel a Bundesliga 2-ben, a vezetőség úgy érezte, a tréner vezetésével veszélybe került a feljutási cél, így váltani kellett.