“Közel a happy end a Galatasaraynál” – írja a haber7.com Szalai Ádámra utalva. A portál szerint a török óriás ajánlatot tett a Hoffenheimnek, melynek értelmében a szezon végéig 300 ezer euróért kölcsönvennék a magyar válogatott csatárt. Erre a megoldásra állítólag hajlik is a német klub. A Galatasaray egyúttal szeretne a nyártól szerződést kötni Szalaival, kinek jelenlegi kontraktusa az idény végén jár le a Bundesliga-csapatnál.

Mindeközben a Nice mellőzött balhékirálya, Mario Balotelli a fanatik.com leleplező fényképeinek tanulsága szerint már Isztambulba utazott, hogy tárgyalásokat kezdjen a 21-szeres török bajnokkal. Az olasz válogatott csatárt túlsúlyra hivatkozva tették ki a francia klub keretéből, és a hírek szerint nem elégedett összesen 10 mérkőzésnyi játéklehetőségével – melyeken egyébként egyszer sem talált be.

Korábban felmerült a DAC-támadó Vakoun Issouf Bayo, és a Sparta Praha-csatár Benjamin Tetteh neve is, ám az előbbit a Celtic szerződtette, utóbbiért pedig állítólag 12 millió euró magasságában kellene fizetnie a Galatasaraynak.