A Sport Bild hívta fel a figyelmet arra, hogy Stieber Zoltánzsinórban a harmadik évben és a harmadik klubjával játszik osztályozót Németországban, ezúttal a középpályást kölcsönben foglalkoztató Nürnberg együttesével, amely csütörtökön biztató 1-1-s eredményt ért el az Eintracht Frankfurt otthonában, így közelebb került ellenfelénél ahhoz, hogy a következő szezont a Bundesliga 1-ben kezdje majd el. Stieber ezen a találkozón nem kapott lehetőséget.

A légiós 2014-ben a Greuther Fürth játékosaként járszhatott először playoff-meccset az élvonalbeli tagságért, de a Hamburg – megúszva története első kiesését – idegenben lőtt góllal (0-0, 1-1) legyőzte végül klubját. Stieber egyébként gólpasszt adott a visszavágón.

A tavalyi szezonban aztán már épp a HSV futballistájaként lépett pályára bennmaradásért, az ellenfél ezúttal a Karlsruhe volt, de itt Stieber örülhetett, no meg a Hamburg, amely megint megkapaszkodott az első osztályban, úgy, hogy 0-1 után a 91. percben egyenlített, majd a hosszabbításban, a 115. percben szerezte meg a mindent eldöntő találatot idegenben.