Folytatódott a Radoki János vezette, és Megyeri Balázst, valamint Pintér Ádámot is foglalkoztató Greuther Fürth nagyszerű sorozata.

A Bundesliga 2-es alakulat vasárnap, a 26. fordulóban a Heidenheim otthonában győzött 2-0-ra, az osztrák csatár, Robert Zulj duplájával. A Kicker beszámolója szerint tökéletesen ült Radoki taktikája a mérkőzésen, Megyeri pedig nagy védésekkel, köztük egy, a második félidőben bemutatott szenzációs bravúrral (a hazaiak kapitánya, Marc Schnatterer kísérletét hárította) járult hozzá a sikerhez. Pintér ugyancsak végig a pályán volt védekező középpályásként.

 

A Fürth ezzel magabiztosan őrzi a 6. helyét a tabellán, és bár lemaradása 11 pont a rájátszást jelentő harmadik helytől, formája igencsak biztató a jövőre nézve is. Január 27. óta nem kapott ki a Radoki-csapat a másodosztályban.

Eközben a Stieber Zoltánt a kispadon jegelő Kaiserslautern 1-0-ra kapott ki otthon a ligamásodik Braunschweigtől – az Eintracht egészen a Stuttgart-Dynamo Dresden rangadó 94. percéig az első helyen ált, de a VfB Terodde 94. percben esett 11-es góljával egyenlített (3-3, 0-3-ról!), így az élen tartotta csapatát.