Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Európa-hírű portugál Benfica után a Sevilla is szerződtetné az RB Leipzig 29 éves magyar válogatott kapusát, Gulácsi Pétert. A Marca a legfrissebb cikkében arról ír, hogy a spanyol együttes számára nagyon nehéz lesz megszerezni a magyar játékost, miután már három ajánlatot is tettek érte, ám mindhármat visszautasították a németek.

A lap szerint a Sevilla legutóbb 12 millió eurót kínált Gulácsi játékjogáért,

de az RB Leipzig ezt elutasította, mivel legalább 22 millió euróért adná csak az egyik legjobbját,

ám ez a hispánok számára már túl magas összeg, így igencsak kevés esély van a klubváltásra – írja az eldesmarque.com.

A 27-szeres magyar válogatott hálóőr 2015 nyarán érkezett az RB Leipzighez, amelynél az előző idényben karrierje eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta, a Kicker osztályzatai alapján a német élvonal legjobb játékosa is lett.

Rossi menne Sevillába Gulácsi helyében

Marco Rossi a DIGI Sport átigazolási hírekkel foglalkozó műsorában, a Mezcserében azt mondta: a Bundesligában parádézó Gulácsi Péter számára kiváló választás lenne, ha a Sevillában folytatná a karrierjét. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Nagy Ádámnak Bolognából olyan klubba kellene igazolnia, ahol rendszeresen játszhat, Szoboszlai Dominiknek viszont – az Arsenal hívó szava ellenére – azt javasolja: még egy évig maradjon a BL-főtáblás Salzburgban.

Ha Gulácsi bőrében lennék, akkor biztos, hogy a Sevillát választanám. Péter egyértelmű klasszis, Európa egyik legjobb kapusáról van szó, így nem meglepő, hogy a piacon érdeklődnek iránta – nyilatkozta Marco Rossi a Lipcsében védő Gulácsiról, akiért állítólag a Sevilla mellett a Benfica is bejelentkezett.