Kleinheisler László az EB-n nyújtott remek teljesítményével számos csapat érdeklődését felkeltette, az első forduló válogatottjába is bekerült többek között Luka Modric társaságában. A Werder Bremen játékosáról rengeteg pletyka látott napvilágot, azonban a radiobremen.de-nek tett nyilatkozatában tisztázta a jövőjét firtató kérdéseket.

– Maradok a Werdernél. Az Eb-szereplés hatalmas önbizalmat adott, rengeteg pozitívummal, tapasztalattal gazdagodtam. Remélem, ez hozzásegít ahhoz, hogy a klubomban is minél több szerepet kapjak, és jól teljesítsek. Semmi mással nem foglalkozom, csak az előttünk álló hetekre, a felkészülésre és az új szezonra fókuszálok. Nem félek a kőkemény edzésektől, ahogy a pályán sem vagyok egy ijedős típus, úgy a tréningeken is mindent beleadok, és hiszem, hogy ez meghozza az eredményét. – tett pontot a találgatások végére a játékos.

A Kicker kérdésére pedig arról is beszélt, milyen poszton követelne helyet magának a kezdőben.
– Az ideális posztom, szerepem az lenne, amelyben jelenleg Zlatko Junuzovic játszik, ott tudom a legjobb teljesítményt nyújtani. A szakmai stáb az Eb-n láthatta, hogy mire vagyok képes, és nagyon örültem, hogy jó véleménnyel voltak a teljesítményemről. De természetesen minden az edzőn múlik, ott játszom, ahová állít, és bármilyen posztra kerüljek is, a maximumra törekszem – fejtegette a Scholes becenevű futballista. A Kicker szerint a magyar légiós helye a jobb szélen lehet, amennyiben osztrák riválisa is Brémában marad.