A Liga2-Online információi szerint a Greuther Fürth sportigazgatója, Rachid Azzouzi szeretné a csapat keretét átalakítani a nyár folyamán. Ennek megfelelően a közelmúltban Mario Malocával szerződést hosszabbítottak, akivel hosszútávon számolnának a bajor klubnál.

Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak az elkötelezettségükért, és minden jót kívánunk nekik a jövőben. Kemény döntéseket kellett meghoznunk, végül mindannyian egyetértettünk abban, hogy változtatásokat kell eszközölni a csapaton – jelentette ki a sportigazgató, Rachid Azzouzi.

A portál úgy tudja, hogy nagy játékosmozgás várható a nyáron a csapatnál. Összesen nyolc futballista szolgálataira nem számítanak, többek között Megyeri Balázsra és Pintér Ádámra sem, akiknek június 30-án lejár a szerződésük, és így szabadon igazolhatóvá válnak. Mindez alátámasztja azt, hogy a 28 éves kapus a napokban az Instagramon jelentette be a távozását.

Megyeri 2016-ban került a Fürthhöz, ahol közel két év alatt 41 tétmérkőzésen, valamint honfitársa, Pintér egy év alatt tízszer játszott a bajor együttes színeiben.

A magyar válogatott kapus az Instagramon jelentette be távozását