Mint arról korábban beszámoltunk, a Hertha egy félidő alatt lesöpörte a Leverkusent a német élvonal 26. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. Ez volt Dárdai Pál második sikere azóta, hogy visszatért a Hertha kispadjára.

A berliniek vezetőedzőjét alaposan kihozták a béketűréséből: a meccset megelőző televíziós felvezetés során Marc Behrenbeck, a Sky riportere, aki arra volt kíváncsi, hogy az edző fiaként, élvez-e előnyöket Dárdai Márton.

Nem értem Önt, miért téma ez még mindig? Százszor elmondtam már, ez baromság, akkor kérdezzenek vele kapcsolatban, ha a teljesítményével erre felhívja a figyelmet – idézte a Bild Dárdai szavait – Nem az edző, fia, hanem Dárdai Márton, ne foglalkozzunk már ezzel a kérdéssel! Százszor könyörögtem, hagyjuk ezt a kérdést! Most már ideje lenne teljesítménye alapján megítélni őt, és nem azon rágódni, hogy az edző fia.

A magyar szakember a folytatásban kérte, beszéljenek másról, mert ez az edző fia viszony értelmetlenség, de végül a témánál maradt.

Provokálni akarsz? Mondjad csak, miért kérdezel erről? – kérdezte indulatosan Dárdai, majd a riporter megpróbálta elmagyarázni, hogy elemezték Márton játékát, és érdekesnek tűnt a kérdés.

Dárdai végül rövidre zárta az egészet.

Itt és most fejezzük be! Edző és játékos vagyunk, tudjuk ezt külön kezelni, nincs ebből probléma az öltözőben. Mit akarsz kezdeni ezzel? – fogalmazott a tréner.