Dárdai Pál vezetőedző a Hertha BSC labdarúgócsapatának hullámvölgye ellenére azt mondja, nyugodt és harcosnak érzi magát.

A berliniek a múlt hétvégén sorozatban ötödször kaptak ki a német bajnokságban, s ezt követően több újság is arról írt, hogy a magyar szakember napjai meg vannak számlálva, hamarosan, de legkésőbb az idény végén menesztik.

Jókedvűen végzem a munkámat. Minden nap szórakoztató számomra addig, amíg érzem a játékosok, a menedzser és az elnök bizalmát – fogalmazott hétfőn a 43 éves Dárdai.

A német lapok szerint közeleg a Dárdai-éra vége, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya azonban nyugodt. Hajrá, Pali!💪💪

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. április 15., hétfő

ÉS HA MÁR NINCS MEG A BIZALOM, ARRÓL AZ EMBERNEK TUDNIA KELL, AKKOR LE KELL ÜLNI ÉS MEG KELL BESZÉLNI A DOLGOKAT.

Jelenleg még élvezem a bizalmat – tette hozzá.

Dárdai és Doll egymás ellen játszhat az “életéért” – az állásuk a tét a Hertha-Hannoveren

A fővárosi együttes a stabil őszi szezon után tavasszal jóval gyengébben teljesít, jelenleg a 11. a tabellán, s nagyon távol került attól a céltól, hogy az első tíz között zárjon. A Bild és a Kicker szerint az egyesület vezetése már el is kezdte keresni az új vezetőedzőt.

A menedzsertől még nem hallottam, hogy elégedetlen lenne velem. Ha mégis így lenne, azt nyugodtan elmondhatná, és mások is. A jogos kritikát nagyon jól kezelem

– fogalmazott Dárdai, akinek csapata vasárnap a sereghajtó Hannovert fogadja a Bundesligában, az összecsapás remek javítási lehetőséget kínál.

Január végén Michael Preetz klubmenedzser még azt jelentette be, megállapodott Dárdaival a folytatásról, hogy további egy évig ő lesz az első csapat vezetőedzője. A posztot 2015 februárja óta betöltő magyar trénernek különleges, határozatlan idejű szerződése van a Herthánál, amennyiben a proficsapatnál váltás lesz, visszatérhet az utánpótlásba.

(MTI)