Amióta a berliniek 2013-ban visszajutottak az élvonalba, ősszel mindig több pontot gyűjtöttek, mint a szezon második felében.

Talán nem is kellene erről beszélnünk, mert minél többet hallják a játékosok, annál jobban befészkeli magát a tudatukba, és annál nehezebb lesz megváltoztatni – mondta a klub honlapján megjelent karácsonyi interjúban a magyar szakvezető. Dárdai hozzátette, meg van győződve arról, hogy ha az összes játékosa egészséges lesz, a 2015 óta tartó edzői időszaka legjobb tavaszi idényét fogják produkálni.

Mindenki láthatta, milyen potenciál van a csapatban, amikor mindenki egészséges. A célunk minden évben az, hogy az ötödik és a nyolcadik hely között végezzünk, s ezzel bejussunk az Európa-ligába – magyarázta.

A Hertha három nyeretlen mérkőzés után a nyolcadik helyen zárta az évet a Bundesligában. Dárdai Pál elárulta, a karácsonyt és a szilvesztert családi körben, a balatoni nyaralójukban tölti, s a fiaival és más családtagjaival közös csapatban egy teremfocitornán is részt vesz. (MTI)