Dárdai Pál szerint olyan győztese lesz a Bundesligának, akire talán senki sem számít. A magyar tréner úgy véli, megtörik a Bayern München hegemóniája – írja az rbb-online.de.

A Leverkusen lesz a bajnok. Komolyan mondom. Nagyon veszélyes csapat, villámgyors játékosaik vannak, és remek edzőjük, mindenkit meglephetnek. Különben is, unalmas lenne, ha mindig a Bayern nyer.

A csapatával a csütörtöki EL-selejtezőre készülő magyar tréner arról is beszélt, mi kell ahhoz, hogy a játékosok bírják a kettős terhelést, és szót ejtett a Bröndby elleni mérkőzésről.

Természetesen a pihenés, a regeneráció nagyon fontos, és az étkezésre is oda kell figyelni. Kell egy jó edző is, aki tudja, hol vannak a játékosok határai, és az otthoni nyugodt környezet is elengedhetetlen. Ha mindez megvan, nincs is annál jobb, mint heti két meccset játszani.
A dánok ellen nem lesz könnyű dolgunk, nagyon jó csapatuk van, nincs okunk azt hinni, hogy sima mérkőzés lesz. Nem leszünk még teljesen frissek, azonban a fejlődésünk és hosszú távú céljaink szempontjából tökéletesek az ilyen komoly erőpróbák, felmérhetjük, hogy hol is tartunk. Nehéz lesz, de természetesen szeretnénk továbbjutni.