Nagy önbizalommal vághat neki a következő bajnokinak a Hertha BSC, amely Dárdai Pál visszatérését követően a múlt héten megszerezte az első győzelmét a Bundesligában, ám a magyar edzőnek és csapatának finoman szólva sem lesz könnyű dolga szombat délután, hiszen a Bajnokok Ligája-negyeddöntős Borussia Dortmund otthonába látogatnak.

A sárga-feketéknél pedig továbbra is parádés formában játszik a norvég támadó, Erling Haaland, aki a keddi BL-meccsen duplázott a Sevilla ellen, a Bundesliga mostani idényében pedig már 19 gólnál jár. A találkozó előtt a német újságírók természetesen kíváncsiak voltak arra, Dárdai Pál vezetőedző mit tervez a 20 éves játékos ellen.

– Közösen, csapatmunkával megpróbáljuk megállítani Haalandot, a védelem közös feladata lesz a semlegesítése – kezdte Dárdai, aki azt is elárulta, hogy nem változtat a védelem felállásán az Augsburg elleni győztes meccshez képest, amikor is középen fia, Márton, Niklas Stark és Lukas Klünter kapott helyet. – Nagyon jól játszott ez a hármas középen, jól kisegítették egymást. Előttük Lucas Tousart is hatalmas munkát végzett, rajta is múlik majd, hogy mennyire sikerült Haalandot és a dortmundi támadósort kontrollálni. Ha esetleg Haaland mégis átjátssza a védőket, majd Rune Jarstein kifog rajta!

A Berliner-Zeitung is kulcsszereplőként emelte ki a Hertha BSC kapusát, a lap azt írta, hogy a “meccs legfontosabb párharca” a rutinos norvég kapus és a fiatal norvég támadó között alakulhat ki.