Mint ismeretes, hetek óta téma Lőw Zsolt Párizsba költözése a német és a francia sajtóban. A magyar szakember a májusban kinevezett Thomas Tuchel segítője lehet a francia sztárcsapatnál, ahol olyan játékosok dolgozhatnának többek között a kezei alatt, mint a brazil Neymar, az uruguayi Cavani és a francia Mbappé (feltéve, hogy a vb-elődöntős csatár marad a PSG-nél, bár a feltételes mód akár Neymar esetében is használható lehet – a szerk.).

A német Bild friss beszámolója szerint az egyeztetések a végükhöz közelednek, de a lipcsei csapat szeretné, ha a PSG az átigazolási díj kifizetése mellett (ez a korábbi hírek szerint 1 millió euró lehet) vállalná, hogy a jövő nyáron egy felkészülési meccset is játszik a Bundesliga-gárdával és hogy azon Neymar biztosan pályára lép majd.

A nemrég pro-licences edzői képesítést szerzett Lőw már korábban eldöntötte, hogy a PSG-nél szeretné folytatni pályafutását, azaz “csak” a két klubnak kell megegyeznie egymással – a magyar tréner szerződése 2019 nyaráig él Lipcsében. A Bild szerint egy héten belül lezárulhatnak az egyeztetések.