Thomas Doll csapata, a Bundesligában az osztályozós hely alatt 6 ponttal álló Hannover pénteken a másodosztályban 10. helyezett Arminia Bielefelddel találkozott felkészülési mérkőzésen. A találkozó kiváló lehetőség lett volna arra, hogy a korábbi Fradi-edző kinevezése óta egyetlen győzelemmel, és 6 vereséggel álló gárda egy kis önbizalmat szerezzen, ám a Bielefeld 5-0-ra megverte a kiesőjelöltet.

Doll a találkozó után a Bildnek nyilatkozott rendkívül feldúlt állapotban.

A mai teljesítmény gyalázatos volt. Gyalázatos egy olyan Bundesliga-csapattól, amelyiknek még mindig van esélye a bennmaradásra. Ezek után el kell gondolkoznom azon, hogy egyáltalán minek játszottuk le a mérkőzést… Nem a rendszerrel van gond, hanem a hozzáállással, az akarattal.

A vasárnap az elmúlt 8 meccsén 7 vereséget, és 1 döntetlent felmutató Schalke ellen lép pályára a Hannover, a csapat összeállításával tehát komoly gondjai lehetnek Thomas Dollnak.

– Néhányan elszalasztották a nagy lehetőséget. Egy profi futballistában kellene arra igénynek lennie, hogy ne úgy teljesítsen, mint a Bielefeld ellen. Ha valakinél esély kínálkozik rá, hogy meggyőzzön engem a képességeiről, és bekerüljön a csapatba a Schalke ellen, akkor fel kell égetnie a pályát, nem azt nézni, hogy a többiek hogy játszanak…