Az elmúlt hetekben, hónapokban – miközben csapata sorra veszítette el a mérkőzéseket – a Hannover többségi tulajdonosa, Martin Kind többször is nyilvánosan hallatta a hangját, kritizálva a csapatánál zajló eseményeket. Nem is olyan régen a januárban kinevezett vezetőedző, Thomas Doll, sőt, annak elődje, André Breitenreiter is terítékre került.

Az a személyes benyomásom, hogy sem Breitenreiter, sem Doll nem tudta kihozni azt a teljesítményt a csapatból, ami abban benne van – fogalmazott a klubvezető a Bildnek.

A kiesés esetén az állását egyébként is alighanem elveszítő Doll ugyancsak a napilapnak válaszolt a munkáját is érintő megjegyzésre.

–  Kind úr a tulajdonos, joga van kritizálni. Ugyanakkor jó lenne, ha egyszer eljutna újra oda a Bundesliga, hogy nem lehet csak úgy nyilvánosan belerúgni az edzőkbe. Egyszer azt mondja, hogy a játékosok gyengék, nem elegek ehhez a szinthez. Aztán kicsivel később azzal jön, hogy az edzők nem tudták kihozni a futballistákból a bennük rejlő potenciált…azt hiszem, itt valami nem stimmel – szólt a korábbi Fradi-edző reakciója.

Doll újra kifakadt és kiállt Dárdaiék mellett: “Tiszteletlen, visszás ez az egész!”